I dhuroi 15 mijë euro studentes që doli të “lypte” për nënën e sëmurë, dibrani merr mijëra mesazhe falënderimi

Shqiptari nga Dibra e Madhe, Astrit Kërkuti, vendosi të dhuronte 15 mijë euro për nënën e sëmurë të një studenteje. Në rrjetet sociale ai ka marrë falënderime pa fund, nga … Read More

Refuzohet plani i Macron, Pendarovski: S’kam kërkuar ndarjen e Shqipërisë e Maqedonisë së Veriut

“Unë propozova që shtetet e Ballkanit Perëndimor në periudhën e ardhshme të mbajnë një samit të jashtëzakonshëm ku do të diskutojmë për marrëdhëniet ndërfqinjësore, dhe në pas kësaj edhe me … Read More