Vjedhje miliona euro! Kush është biznesmeni shqiptar që hiqej si ‘bamirës’

Eduart Alikaj, pronari i kompanisë së ndërtimit “Edal-Vlora Construction”, dhe bashkëjetuesja e tij, Çeljeta Dalipaj, janë dy kokat e organizimit të skemës së vjedhjes së makinerive të ndërtimit në Itali. Dosja.al ka arritur të mësojë identitetin e biznesmenit vlonjat që u arrestua 2 ditë më parë, në operacionin … Read More

Refuzohet plani i Macron, Pendarovski: S’kam kërkuar ndarjen e Shqipërisë e Maqedonisë së Veriut

“Unë propozova që shtetet e Ballkanit Perëndimor në periudhën e ardhshme të mbajnë një samit të jashtëzakonshëm ku do të diskutojmë për marrëdhëniet ndërfqinjësore, dhe në pas kësaj edhe me … Read More