Refuzohet plani i Macron, Pendarovski: S’kam kërkuar ndarjen e Shqipërisë e Maqedonisë së Veriut

“Unë propozova që shtetet e Ballkanit Perëndimor në periudhën e ardhshme të mbajnë një samit të jashtëzakonshëm ku do të diskutojmë për marrëdhëniet ndërfqinjësore, dhe në pas kësaj edhe me … Read More