Gruaja shqiptare ndjek burrin me kabëll për ta rrahur, ai publikon videon…

1

Në rrjetet sociale po qarkullon një video, teksa një grua shfaqet duke kërcënuar bashkëshortin e saj. E njëjta në prani të fëmijëve ndjek burrin e saj për ta rrahur. Gruaja e ‘egër’ flet shqip dhe nuk ndalet së ofenduari babain e fëmijëve të saj, duke bërë njëkohësisht veprime të pahijshme.

Video në fjalë ëshë xhiruar nga burri i saj, nga i cili edhe mendohet se është shpërndarë.

https://www.facebook.com/watch/?v=217168019353754

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *