Qytetari i ankohet Ramës: “Ma kanë marrë gruan”, Shiko si reagon kryeministri

Një qytetar ka qenë viktimë e zemërimit të kryeministrit shqiptar, Edi Rama.

Derisa po mundohej të shpjegonte një problem të tijin Ramës, ky i fundit nuk e morri parasysh fare dhe u tërbua me të.

Rama fillimisht e thirri afër personin në fjalë, dhe pastaj i pari i tregoi atij problemin me të cilin përballej.

Por Rama nuk e honepsi fare duke u sjellur me arrogancë ndaj tij.

Shikoni të gjithë ngjarjen më poshtë:

Rama tërbohet me qytetarin…Qytetari i ankohet Ramës: “Ma kanë marrë gruan”, kryeministri i jep përgjigje epike

Posted by FM Images Albania on Monday, December 2, 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *