Pamjet rrënqethëse nga pasojat e tërmetit, vila 4 katëshe zhytet nën tokë (Foto)

Foto pikëlluese kanë dalë në pah nga pas ojat e tërmetit apo kaliptik me magnitudë 6.4 ballë ndodhur mëngjesin e 26 Nëntorit në Shqipëri, e që shk aktoi pas oja të parikuperueshme, me dhjetra jetë njerëzish të hu mbura e qindra persona të tjerë të pla gosur në gjithë vendin.

Qindra pallate, banesa private dhe biznese janë she mbur ndërsa ende nuk ka një raport paraprak nga autoritetet lidhur me vlerën e dë meve që janë shk aktuar.

Ndërkohë pamjet e mëposhtme i përkasin një vile 4 katëshe, kati i parë i të cilës është fu ndosur nën tokë dhe që mësohet se ka shërbyer si restorant.

Objekti ndodhet në Durrës, 100 metra larg hotel “Mia Mare” ku she mbja e të cilit shk aktoi edhe vik tima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *