Menduan se kishte vdekur, familjarët e varrosen të gjallë foshnjën

Një foshnjë është varrosur e gjallë në Kinën Lindore.

Ishin dy kalimtarë të rastësishëm ata që dëgjuan të qara nën tokë dhe lajmëruan autoritetet.

Jiao Xinglu dhe Zhou Shangdong po kërkonin për kërpudha në malet e largëta afër Laiëu kur gjetën foshnjën.

Jiao dëgjoi një zhurmë në tokë dhe filloi që të gërmojë me duar tokën.

Një grup miqsh dhe familjarësh u mblodhën përreth tij dhe momente më vonë doli në dritë kutia e kartonit me djalin e vogël brenda.

Djali peshonte vetëm 1.5 kg. Raportohet se familja mendoi se foshnja kishte ndërruar jetë ndaj e varrosën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *